emel.png

EZ Cone

ez cone cover web.png

EZ Cone merupakan satu PRODUK PENAMBAHBAIKAN KEPADA kon keselamatan sedia ada sebagai satu langkah untuk memudahkan kerja-kerja penyelenggaraan bangunan di PSKT

 

MUAT TURUN LAMPIRAN

 

 Brochure KIK Depan WEB.png

Brochur KIK Belakang WEB.png

 

 

 

 

Terma & Syarat

TERMS / Terma Dan Syarat:


1. Pihak sekolah dibenarkan untuk memilih waktu lawatan antara 9.00 pagi hingga 2.00 petang (Sabtu-Rabu), manakala 9.00 pagi hingga 1.00 tengah hari (Khamis). Sekiranya perlu, PSKT akan memaklumkan sebarang perubahan waktu ketibaan kepada pihak sekolah jika ada pertindihan waktu dengan tempahan lain.
2. Bagi Pakej Scientist Junior, setiap rombongan 10 orang pelajar 1 orang guru adalah PERCUMA (tidak termasuk stoking). Tambahan RM3.00 untuk sepasang stoking.
3. Diskaun 40% diberikan kepada pelajar OKU & setiap 5 orang pelajar, 1 orang guru adalah PERCUMA (tidak termasuk stoking).
4. Tambahan guru pengiring yang seterusnya adalah RM13.00/orang.
5. Setiap pakej di atas adalah termasuk dengan stoking PSKT & tidak dibenarkan untuk memakai stoking persendirian.
6. Pakej Scientist Junior ini hanya ditawarkan kepada lawatan taska/sekolah/IPT (minimum pelajar 20 orang yang berusia 3 tahun & ke atas).
7. Pihak sekolah perlu tiba di PSKT pada masa yang telah ditetapkan bagi mengelakkan pertindihan waktu. Sekiranya berlaku kelewatan, pihak sekolah perlu menghubungi kami di talian 09-6174004.
8. Pihak sekolah dikehendaki untuk memakai pakaian sukan semasa membuat lawatan.
9. Bayaran tiket ini tertakluk kepada terma & syarat. Jadual waktu operasi/harga tiket/pakej dan perkara berkaitan dengannya tertakluk kepada PSKT tanpa sebarang notis.

**Sekiranya terdapat perubahan tarikh atau masa lawatan, pihak sekolah diminta mengisi kembali maklumat di atas dan menghubungi pihak kami selewat-lewatnya 3 hari sebelum tarikh lawatan.

Terima Kasih

Achievements

PENCAPAIAN PSKT 2019.png